Summer School

Wil je na de zomer een andere baan?
Benut de zomermaanden optimaal en doe mee aan de 50 Company Summer School!

 

Over de Summer School
De Summer School is een kort en doelgericht loopbaanprogramma dat je tijdens de zomermaanden kunt volgen bij 50 Company. De Summer School bereid je voor om na de zomervakantie een nieuwe baan te vinden.
De Summer School bestaat uit:

Workshop: Zo vind je een nieuwe baan
Tijdens de workshop leer je hoe de arbeidsmarkt vandaag de dag in zijn werk gaat. Je leert waar de banen zitten en hoe je op een succesvolle manier in contact komt met werkgevers. Je leert wat de banen van de toekomst zijn en hoe je je hier op voor kunt bereiden. We staan stil bij hoe de arbeidsmarkt er specifiek voor 50-plussers uit ziet en hoe je jezelf als 50-plusser succesvol kunt profileren. Je leert alles over een winnend cv, motivatiebrief en Linkedin-profiel. Je leert hoe je van reactief solliciteren naar pro-actief solliciteren kunt overgaan. Daarnaast vind je antwoord op de vragen: wat zijn competenties, hoe kan ik onderscheidend solliciteren, hoe kom ik in contact met interessante werkgevers en waar zit het werk van de toekomst? Je krijgt alle praktische handvatten die je nodig hebt om na de zomer een nieuwe baan te vinden. 

Individueel loopbaangesprek
Je hebt een individueel loopbaangesprek (1 uur) met een loopbaanadviseur van 50 Company. Tijdens dit gesprek vind je antwoord op jouw persoonlijke loopbaanvragen. Denk hierbij aan vragen als: Wat zijn mijn competenties? Welke banen passen er bij mijn competenties? Hoe vertaal ik mijn competenties naar een goed arbeidsmarktverhaal? Hoe kan ik mijzelf op een succesvolle manier presenteren? Hoe zorg ik voor een winnende sollicitatie? Hoe kom ik contact met werkgevers? Waarom word ik tot nu toe steeds afgewezen en hoe kan ik dit veranderen? Is mijn zoekrichting passend en toekomstbestendig?
Tevens werk je in het individuele loopbaangesprek aan een goed cv en krijg je advies over je Linkedinprofiel. 

 

Resultaat
Na afloop van de Summer School ben je er helemaal klaar voor om een nieuwe baan te vinden. Je loopbaanvragen zijn beantwoord en je hebt tal van praktisch toepasbare tips gekregen om het solliciteren aan te pakken. Je cv is klaar voor verzending en je Linkedin-profiel is om door een ringetje te halen.

 

Investering
Deelname aan de Summer School kost € 395 excl. BTW.
De investering is in 2019 nog aftrekbaar van de Belasting als scholingskosten.

 

Aanmelden
Wil jij de zomermaanden zinvol gebruiken? Meld je dan snel aan voor de Summer School. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

 

Ik wil meer informatie over de Summer School. Neem contact met mij op: 
Laat je gegevens achter in onderstaand contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Het formulier kan niet worden gevonden.