De Duurzame
Inzetbaarheid
Show

Duurzame Inzetbaarheid zoals je het nog niet eerder zag! Dé leuke, leerzame, lekker toepasbare theathershow.

aan de slag
met duurzame
inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid. Elke werkgever moet er iets mee. 
In de krappe arbeidsmarkt waar het moeilijk is om goed gekwalificeerd personeel te vinden en waar banen snel veranderen, kun je niet meer om het onderwerp heen. 
De afgelopen jaren is er veel over duurzame inzetbaarheid gesproken. Maar er op een praktische manier mee aan de slag gaan, blijkt nog best ingewikkeld. De hoogste tijd om daar verandering in te brengen!

De Duurzame Inzetbaarheid Show is een theatershow voor werkgevers, leidinggevenden en HR-professionals die op een leuke en praktische manier handvatten willen krijgen om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid in hun bedrijf. 

Aan de hand van herkenbare scènes nemen de acteurs je mee in de wereld van werven, selecteren, beoordelen, omscholen en klaarstomen voor de toekomst. 
Anne-Marije Buckens, de bedenker van De Duurzame Inzetbaarheid Show, vertelt je meer over hoe jij als werkgever aan de slag kunt met duurzame inzetbaarheid in je bedrijf.

Bereid je voor op 2 uur plezier, inzichten, informatie en bakken vol inspiratie om in je eigen bedrijf mee aan de slag te gaan.

Wanneer: dinsdag 24 mei 
Hoe laat: 14.00 uur 
Waar: Musis, Arnhem 

Meer informatie volgt na aanmelding. 

AANMELDEN

De Grote Duurzame Inzetbaarheid Show wordt mogelijk gemaakt door: