OVER
50 COMPANY

Al meer dan 10 jaar zijn wij dé 50+ loopbaanexperts van Nederland. Ontdek ons verhaal

OVER 50 COMPANY

In 2011 richtte Anne-Marije Buckens 50 Company op. Ze vond dat de positie van 50-plussers op de arbeidsmarkt wel een boost kon gebruiken. Ze deed onderzoek naar alles wat te maken heeft met werk vinden na je 50e en het invullen van de tweede helft van je carrière. 

Ze ontdekte dat werkgevers lang niet zo negatief zijn over 50-plussers als altijd wordt geschetst, maar dat werkgevers en 50+ werkzoekenden elkaar niet vinden. 

Anne-Marije ontwikkelde een praktische methode waarmee 50-plussers geadviseerd en begeleid worden bij het vinden van een (nieuwe) baan, de 50 Company-methode. 

De afgelopen 10 jaar heeft 50 Company duizenden 50-plussers geholpen met de
volgende stap in hun loopbaan. Onze aanpak is praktisch, persoonlijk en arbeidsmarktgericht. 

Heb je even geen inspiratie of motivatie? Die vind je bij ons! 

Ons grote netwerk met meer dan 5.000 organisaties, zorgt ervoor dat we altijd over de meest actuele informatie over de arbeidsmarkt én ingangen bij werkgevers beschikken. 

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé 50+ loopbaanexpert van Nederland. Misschien ken je ons al van lezingen in het land, de Grote 50+ Theatershow, onze online webinars of één van de boeken die Anne-Marije heeft geschreven. 

Werkgevers helpen we wanneer zij afscheid moeten nemen van een of meerdere medewerkers. Dit doen we aan de hand van onze outplacement- en van-werk-naar-werk-trajecten. Ook helpen we werkgevers bij het vinden van ervaren personeel. We hebben immers genoeg talent beschikbaar. 

Ben je 50+ en kun je een duwtje in de goede richting gebruiken?
Ben je werkgever en wil je meer weten over ervaren talent in jouw bedrijf? 50 Company helpt je verder. 


OVER 50 COMPANY