Over 50 Company

50 Company is het loopbaancentrum voor 50-plussers.

Wij zijn gespecialiseerd in het naar werk begeleiden van mensen tussen de 45 en 65 jaar. Onze aanpak is actief, praktisch, resultaat- en arbeidsmarktgericht. Met ons grote netwerk aan werkgevers en de nadruk op actieve bemiddeling van kandidaten, zijn wij een pragmatisch bemiddelingsbureau voor ervaren werkzoekenden.

Over 50-plussers op de arbeidsmarkt wordt veel gezegd en geschreven, vaak negatief. Er zouden vooroordelen zijn en werkgevers zouden alleen jonge medewerkers willen aannemen.

Het ontkrachten van deze verhalen door het tegendeel te bewijzen, is onze bedrijfsmissie. Zolang wij nog elke week een 50-plusser zien uitstromen naar een nieuwe baan, durven wij te beweren dat een 50-plussers zeer zeker kansen heeft op de arbeidsmarkt. Aan het creëren en vergroten van deze kansen op de arbeidsmarkt werken wij dagelijks met veel bevlogenheid en energie. Dit doen wij door ons te richten op werkzoekenden en werkgevers. Tevens zijn wij actief voor het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, het UWV, de Provincie Gelderland, diverse gemeentes en de Europese Unie. 

50 Company is een kleinschalige organisatie. Wij kennen al onze kandidaten en werkgevers persoonlijk. Hierdoor kunnen we goede matches maken. Door de persoonlijke aandacht en betrokkenheid, hebben we het snel door als het met een kandidaat even niet zo lekker gaat en kunnen we aan de bel trekken. Een loopbaantraject is heel persoonlijk. Door onze korte lijnen en persoonlijke benadering, kunnen wij voor elke kandidaat maatwerk leveren.

Het vinden van een nieuwe baan staat of valt met het hebben van netwerkingangen. 80% van de beschikbare banen komt niet meer naar buiten als vacature, maar wordt via-via vervuld. U vindt ons team dan ook niet altijd op kantoor, maar vooral buiten op de arbeidsmarkt. We bezoeken tal van netwerkbijeenkomsten, bedrijven, brancheverenigingen, beurzen en andere evenementen waar we werkgevers treffen. Op deze manier halen we de banen binnen voor onze kandidaten.

We geloven er niet in om onze kandidaten alleen met een goed cv en een loopbaanwens de wijde wereld in te sturen. Concreet deuren openen richting werkgevers, dat is wat wij doen.