LOOPBAAN
TRAJECTEN

Lees hier hoe de loopbaantrajecten van 50 Company jou kunnen helpen met de volgende stap in jouw loopbaan.

LOOPBAANTRAJECTEN

LOOPBAAN
TRAJECTEN

50 Company helpt je met de volgende stap in jouw loopbaan door middel van loopbaantrajecten, (online) workshops, sollicitatiebegeleiding, netwerk en advies bij het starten van je eigen bedrijf. Een loopbaantraject wordt voor jou op maat gemaakt en kan worden opgebouwd uit één of meer van de volgende activiteiten.

KENNISMAKEN

Wil je weten wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen? Wij zijn ook benieuwd naar jou! Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Elke maand organiseren wij een online bijeenkomst waarin we je alles vertellen over onze dienstverlening zodat je jouw traject kunt samenstellen.

INTAKEGESPREK

Tijdens het intakegesprek maak je kennis met jouw loopbaanadviseur. Je vertelt wat jouw persoonlijke doel is en wat je verwachtingen zijn van 50 Company. Je krijgt jouw welkomstpakket en je maakt een planning. 

LOOPBAANGESPREKKEN

Tijdens de loopbaangesprekken werk je samen met jouw loopbaanadviseur aan jouw doel. Je krijgt inzicht in je competenties en drijfveren. Je loopbaanadviseur geeft je advies over welke banen er bij je passen en wat je mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt de komende jaren. Je krijgt advies over je cv, motivatiebrief, sollicitatiegesprek en LinkedIn-profiel. Je wordt klaargestoomd om de arbeidsmarkt op te gaan.

ONLINE CURSUS

In de online leeromgeving van 50 Company leer je alles wat je moet weten om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Er zijn workshops te vinden over de arbeidsmarkt van vandaag, werk vinden ja je 50e, sollicitatievaardigheden, netwerken, het gebruik van LinkedIn, mindset en motivatie. 

WEBINAR

Een korte boost nodig? 50 Company geeft elke maand een webinar over werk vinden na je 50e. In dit webinar vertellen we je over de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en over hoe je succesvol bent op de arbeidsmarkt. 

CV-SERVICE

Kan jouw cv wel een update gebruiken? 50 Company maakt jouw cv in een mooi template, zodat deze voldoet aan de eisen van werkgevers en recruiters. 

Sollicitatie
ondersteuning

Tijdens de sollicitatieondersteuning adviseert jouw loopbaanadviseur je bij elke sollicitatie die je doet. Je motivatiebrief en cv worden gecheckt en samen bereid je sollicitatiegesprekken voor. Je loopbaanadviseur brengt je, waar mogelijk, in contact met werkgevers in het netwerk van 50 Company. 

Eigen-bedrijf-pakket

Als je een eigen bedrijf wilt beginnen, is dit pakket voor jou. Een gespecialiseerde loopbaanadviseur denkt met je mee over je bedrijfsidee. Je krijgt advies over je ondernemingsplan, marketingplan en financieel plan. De kick-start van jouw eigen bedrijf.