Loopbaanbus

De Loopbaanbus is een initiatief van 50 Company. Maak kennis met ons mobiele loopbaankantoor. 

De Loopbaanbus tourt deze zomer door Nederland en beantwoordt al uw vragen over uw loopbaan, de arbeidsmarkt en duurzame inzetbaarheid. Wij komen naar u toe!

Onze loopbaanadviseurs en recruiters rijden langs bedrijven, banenmarkten, beurzen en festivals om met u in gesprek te gaan over uw loopbaan.

Bent u benieuwd wat de veranderende arbeidsmarkt voor uw beroep betekent? Twijfelt u of u op uw plek zit in uw huidige functie? Komt er een reorganisatie aan en moet u zich oriënteren op een andere baan? Bent u uw baan verloren en kunt u hulp gebruiken bij het vinden van een nieuwe? Wilt u feedback op uw cv? Twijfelt u over uw kansen op de arbeidsmarkt? Wilt u concrete tips om uw duurzame inzetbaarheid te vergroten? Bent u helemaal gelukkig met uw huidige baan, maar wilt u nadenken over een Plan B?
Onze loopbaanadviseurs en recruiters zitten voor u klaar in De Loopbaanbus. Loop binnen en ga in gesprek! 

50 Company heeft als missie om alle werkenden in Nederland beter voor te bereiden op de veranderende arbeidsmarkt, zodat veel minder mensen op een later moment in hun loopbaan voor onplezierige verrassingen komt te staan. Wij streven naar een duurzaam inzetbare samenleving, op elke leeftijd! 

Recht zo die gaat!

 

Klik hier voor meer informatie over De Loopbaanbus