Loopbaanbus

De Loopbaanbus is een initiatief van 50 Company. Maak kennis met ons mobiele loopbaankantoor. 

De Loopbaanbus tourt deze zomer door Nederland en beantwoordt al je vragen over je loopbaan, de arbeidsmarkt en duurzame inzetbaarheid. Wij komen naar je toe!

Onze loopbaanadviseurs en recruiters rijden langs bedrijven, banenmarkten, beurzen en festivals om met jou in gesprek te gaan over je loopbaan.

Ben je benieuwd wat de veranderende arbeidsmarkt voor jou beroep betekent? Twijfel je of je op je plek zit in je huidige functie? Komt er een reorganisatie aan en moet je je oriënteren op een andere baan? Ben je je baan verloren en kun je hulp gebruiken bij het vinden van een nieuwe? Wil je feedback op je cv? Twijfel je over je kansen op de arbeidsmarkt? Wil je concrete tips om je duurzame inzetbaarheid te vergroten? Ben je helemaal gelukkig met je huidige baan, maar wil je nadenken over een Plan B?
Onze loopbaanadviseurs en recruiters zitten voor je klaar in De Loopbaanbus. Loop binnen en ga in gesprek!

Vaak wordt gezegd dat deze doelgroep moeilijk aan het werk komt vanwege de leeftijd. In praktijk ervaren wij het niet zo zwart-wit.
Werkgevers willen goede mensen voor hun organsiatie. Mensen met het juiste competentiepakket, de juiste attitude en de juiste ervaring. 
Leeftijd speelt in heel veel gevallen niet eens een rol.
Wat wél speelt, is dat veel 50-plussers een lang dienstverband bij één werkgever hebben gehad. Vaak ook in één functie. Veel mensen hebben hard gewerkt en niet alle veranderingen op de arbeidsmarkt op de voet gevolgd. Zodra zij weer op de arbeidsmarkt komen, komen zij soms voor onverwachte veranderingen te staan. 

50 Company heeft als missie om alle werkenden in Nederland beter voor te bereiden op de veranderende arbeidsmarkt, zodat veel minder mensen op een later moment in hun loopbaan voor onplezierige verrassingen komt te staan. Wij streven naar een duurzaam inzetbare samenleving, op elke leeftijd! 

Recht zo die gaat!

 

Klik hier voor meer informatie over De Loopbaanbus