Gezocht: carrièreswitchers voor in magazine

Heb jij tijdens je loopbaan een carrièreswitch gemaakt? Ben je iets heel anders gaan doen dan waar je voor bent opgeleid? Heb je eindelijk die droombaan in de wacht gesleept? Of moest je noodgedwongen iets heel anders gaan doen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

50 Company maakt een magazine over het maken van een carrièreswitch. Dit magazine wordt in een oplage van 5.000 stuks verspreid onder werkgevers in Gelderland. Het doel is om met met voorbeeldverhalen mensen te inspireren dat het nooit te laat is om iets anders te gaan doen.

Herken jij je in dit profiel?
We zijn op zoek naar 40 mensen tussen de 20 en 70 jaar die een carrièreswitch hebben gemaakt en in Gelderland wonen of werken. Je vindt het leuk om met jouw verhaal andere mensen te inspireren.

Dit ga je doen
Nadat je je hebt aangemeld, word je gebeld. Als blijkt dat jouw verhaal past bij het magazine, dan plannen we een (telefonisch) interview met je in. Tijdens dit interview wordt jouw carrièreswitch opgetekend door een journalist. Ook plannen we een fotoshoot met je in. Deze foto komt bij je verhaal in het magazine. De interviews en fotoshoots vinden plaats in maart en april.

Doe je mee?
Heb jij een mooi verhaal? Meld je dan aan!
Stuur een mail met wat meer informatie over jouw carrièreswitch naar annemarije@50company.nl.
Heb je vragen? Neem dan contact op met Anne-Marije via annemarije@50company.nl of via 026-3653490.