50 COMPANY

De 50+ loopbaanexperts voor de medewerkers van De Volksbank

Anne-Marije Buckens

50 Company
voor medewerkers van de volksbank

Introductie

Als je op zoek gaat naar een nieuwe baan, dan komen daar vaak veel vragen bij kijken. Zeker als je 50 jaar of ouder bent. Misschien denk je dat jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt beperkt zijn. Gelukkig kun je bij 50 Company terecht.

 

Over 50 Company

50 Company is het loopbaancentrum voor 50-plussers. Wij zijn sinds 2011 gespecialiseerd in het aan het werk helpen en houden van mensen vanaf 50 jaar.

Je kunt bij ons terecht voor een praktisch, persoonlijk en arbeidsmarktgericht loopbaantraject.

50 Company is gevestigd in Arnhem. Je bent van harte welkom op ons gezellige kantoor, maar de gesprekken kunnen ook online plaatsvinden als je dat prettiger vindt.

In 2011 richtte Anne-Marije Buckens 50 Company op. Zij vond het in die tijd niet goed dat er zo negatief werd gesproken over de kansen van 50-plussers op de arbeidsmarkt. Ze besloot onderzoek te doen naar hoe werkgevers nu écht over deze doelgroep dachten en richtte vervolgens 50 Company op.

 

De 50 Company-methode

Er zijn veel mogelijkheden voor 50-plussers op de arbeidsmarkt, maar je moet goed weten hoe je het een en ander moet aanpakken.

Als je een loopbaantraject volgt bij 50 Company, dan helpen we je van het punt waar je nu staat, tot aan je volgende baan. Dat doen we aan de hand van de 50 Company-methode.

Een belangrijk onderdeel van deze methode is ‘ontlabelen’. Ontlabelen betekent dat we op basis van alle competenties die jij tot nu toe hebt verworven, nieuwe mogelijkheden op de arbeidsmarkt in kaart brengen. Ook helpen we je met hoe jij jezelf goed in de markt kunt zetten en kunt presenteren aan werkgevers. Het grote netwerk van 50 Company gebruiken we om deuren te openen richting werkgevers en levert ons elke dag niet vacatures op.

  

Aan de slag met 50 Company

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we jou graag beter kennen. We zijn benieuwd naar je wensen, je zorgen en je doelen.

Ook vertellen we je graag meer over wat je kunt verwachten als je met ons gaat samenwerken.

 

Vervolgens vindt het intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek plan je de loopbaangesprekken in en krijg je jouw Toekomst-tas. In deze tas vind je leuke spullen die jij nodig hebt bij het vinden van jouw volgende baan, zoals het werkboek. Ook stel je samen met jouw loopbaanadviseur doelen en bespreek je wat jouw wensen zijn.

 

Vervolgens heb je wekelijks of tweewekelijks een individueel loopbaangesprek. Tijdens deze gesprekken ga je ontlabelen, je competenties in kaart brengen en werken aan jouw doelen. Je kunt van jouw loopbaanadviseur ook veel adviezen verwachten. We hebben bij 50 Company veel actuele kennis van de arbeidsmarkt, van beroepen van de toekomst en van werk vinden na je 50e. Deze kennis delen we met jou tijdens de gesprekken.

 

Ook krijg je toegang tot de 50 Academy. Dit is onze online leeromgeving waarin je online cursussen volgt over de arbeidsmarkt, mindset, motivatie, sollicitatievaardigheden, cv’s, werk vinden na je 50e en het gebruik van Linkedin.

In 50 Academy kun je ook in gesprek gaan met andere werkzoekenden en ervaringen met elkaar delen als je dat wilt.

 

Nadat je beroepsprofiel duidelijk is, je alles hebt geleerd over werk vinden en je cv in orde is gemaakt, helpen we je bij het benaderen van werkgevers. We stellen ons netwerk voor je open en bespreken binnengekomen vacatures met je. Als je zelf een leuke vacature hebt gevonden, helpen we je bij je sollicitatie.

 

De aanpak van 50 Company is zeer persoonlijk, praktisch en gericht op het vinden van een nieuwe baan. Niet alleen er over praten, maar vooral heel veel doen!

 

 

Contact

Jouw contactpersoon bij 50 Company is Anne-Marije Buckens.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan gerust contact op.

Ook voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek, ben je van harte welkom bij Anne-Marije.

Anne-Marije is bereikbaar via:

T: 026-3653490

M: 06-46248610

E: annemarije@50company.nl

 

DE VOLKSBANK & 50 COMPANY