Blogs

Bedrijfsbezoek Visser Duiven

Geschreven op

Donderdag 16 november waren we te gast bij distributiebedrijf Visser Duiven B.V. Naast pallet- en pakketvervoer door heel Nederland, verzorgt Visser B.V. de opslag van uiteenlopende goederen. Visser Duiven distribueert ‘door heel Nederland, de klok rond’; dit is dan ook d... Lees meer »

Op 63-jarige leeftijd weer aan het werk!

Geschreven op

Hoewel ikzelf de moed al een beetje had opgegeven, ben ik dankzij de volhardende inspanning van de mensen van 50Company op 63-jarige leeftijd toch nog in de baan beland waar ik op heb gehoopt. In de functie van receptionist/huismeester voel ik we helemaal thuis. Lees meer »

De komkommers staan er goed bij

Geschreven op

Een veelgestelde vraag tijdens de zomermaanden is: 'Gebeurt er nou nog wat op de arbeidsmarkt deze maanden?' Veel werkzoekenden raken, net als niet-werkzoekenden, in de vakantiemodus en het vinden van een nieuwe baan komt op een lager pitje te staan. Lees meer »

Bedrijfsbezoek AkzoNobel

Geschreven op

Op dinsdag 21 maart brachten twintig werkzoekenden van 50Company een bedrijfsbezoek aan AkzoNobel in Arnhem. Twee doorgewinterde recruiters lieten ons in de keuken van dit mooie bedrijf meekijken. Zij gaven ons in korte tijd een aantal tips & tricks mee, die we konden geb... Lees meer »

Gewoon alles aanpakken en soms op je bek gaan…

Geschreven op

Door: Marie-Louise van Driel, loopbaanadviseur 50 Company Was u erbij? Of heeft u het helaas gemist? Het event “Op de stip” op 6 oktober 2016! In sport- en congrescentrum Papendal ontvingen we - geheel in stijl vanwege de sportieve ambiance - John de Wolf als ambassadeur... Lees meer »

Mijn ervaring met intervisie

Geschreven op

Mijn ervaring met intervisie Het is leuk om te sparren met anderen over je WW situatie en de uitdagingen en weerbarstigheden die je daarin tegenkomt. Voor mij staat intervisie voor individueel intrigerende interesse. Lees meer »

Uitgeleerd

Geschreven op

Uitgeleerd door: Anne-Marije Buckens Het was vlak voor de zomervakantie toen ik op een terras in de Arnhemse binnenstad twee net afgestudeerden tegen elkaar hoorde praten over hoe fijn het was dat ze nu eindelijk ‘klaar waren met leren en nooit meer naar school hoefden.’. Dit Lees meer »

Bedrijfsbezoek Ardagh Group

Geschreven op

Bedrijfsbezoek Ardagh Group Veenendaal HR-beleid, sollicitatieprocedure en tips en trucs staan centraal Door: Ed Kerckhoffs Op donderdag 7 april 2016 bezoeken twaalf 50 Company kandidaten Ardagh Group Metals in Veenendaal. Lees meer »

Europese Ol' Stars

Geschreven op

Europese Ol' Stars Drie jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met de Kamer van Koophandel in de Tsjechische stad Prerov. We deden destijds gezamenlijk onderzoek naar hoe succesvol het is om ervaren ondernemers te koppelen aan studenten die een eigen bedrijf wille... Lees meer »

Rouwen om je baan

Geschreven op

Rouwen om je baan ‘Je belandt in een achtbaan’ Onlangs viel mijn oog op een artikel in het Financieel Dagblad met de bovengenoemde titel. Mijn aandacht werd vooral ook getrokken door de bijbehorende foto met daarop een vrouw gekleed in het zwart, compleet met sluier en zw... Lees meer »