Blog

De Grote 50+ Show

Geschreven op

De Grote 50+ Show De theatershow voor werkgevers en HR-professionals over 50-plussers, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid Het HR-event van het jaar en u kunt er bij zijn! Op dinsdag 12 september gaat De Grote 50+ Show in première. U bent van harte uitgenodigd! Lees meer »

De Loopbaanbus is On Tour!

Geschreven op

De Loopbaanbus is On Tour! Heb jij 'm al zien rijden? Maak kennis met het nieuwe initiatief van 50 Company, De Loopbaanbus. De Loopbaanbus tourt deze zomer door Nederland en beantwoordt al je vragen over je loopbaan, de arbeidsmarkt en duurzame inzetbaarheid. Lees meer »

Bedrijfsbezoek AkzoNobel

Geschreven op

Bedrijfsbezoek AkzoNobel 50 Company brengt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt graag bij elkaar. Zo organiseren we regelmatig bedrijfsbezoeken bij de bedrijven in ons netwerk. Afgelopen week brachten we met 20 kandidaten een bedrijfsbezoek aan AkzoNobel. Lees meer »

Speed-daten bij 50 Company

Geschreven op

Speed-daten bij 50 Company 50 Company organiseert regelmatig netwerkbijeenkomsten. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten speed-daten kandidaten met werkgevers en intermediairs. De werkgevers en intermediairs nemen hun vacatures mee en de kandidaten van 50 Company laten zich v... Lees meer »

Werkgeversevent Op De Stip gemist?

Geschreven op

Heb je het werkgeversevent Op De Stip met John de Wolf gemist? Bekijk dan hier de beelden! Lees meer »

Werkgeversevent Op De Stip een groot succes

Geschreven op

Op donderdag 6 oktober organiseerde 50 Company 'Op De Stip', een event voor werkgevers en HR-professionals. Te gast was oud-voetballer John de Wolf, die door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is aangesteld als ambassadeur ouderenwerkloosheid. Lees meer »

Meeting EU-project bij 50 Company

Geschreven op

Meeting EU-project bij 50 Company 50 Company is partner in het EU-project 'Ol' Stars'. Binnen dit project worden ervaren ondernemers ingzet als leermeester voor jongeren die een eigen bedrijf willen beginnen. Lees meer »

Conferentie in Brno

Geschreven op

Conferentie in Brno Op 26 mei is Anne-Marije Buckens van 50 Company te gast op de universteit van Brno (Tsjechië). Anne-Marije geeft een keynote speech over de arbeidsmarkt voor 50-plussers in Nederland en het verbeteren van de 50+ arbeidsparticipatie in Europa. Lees meer »

Speed-date met werkgevers groot succes

Geschreven op

Speed-date werkgevers groot succes Op 25 feburari organiseerde 50 Company in samenwerking met WZW een speed-date bijeenkomst voor werkzoekenden. Tijdens de speed-date worden ervaren werkzoekenden in contact gebracht met werkgevers, intermediairs en netwerkorganisaties met... Lees meer »

Internationale samenwerking

Geschreven op

Internationale samenwerking 50 Company is sinds 3 jaar betrokken bij diverse internationale projecten ter bevordering van de 50+ arbeidsparticipatie. Zo deden we een 2-jarig project in de Poolse stad Grudziadz, waar we workshops gaven aan 50+ werkzoekenden, werkzoekenden... Lees meer »