Blog

Meeting EU-project bij 50 Company

Geschreven op

Meeting EU-project bij 50 Company 50 Company is partner in het EU-project 'Ol' Stars'. Binnen dit project worden ervaren ondernemers ingzet als leermeester voor jongeren die een eigen bedrijf willen beginnen. Lees meer »

Conferentie in Brno

Geschreven op

Conferentie in Brno Op 26 mei is Anne-Marije Buckens van 50 Company te gast op de universteit van Brno (Tsjechië). Anne-Marije geeft een keynote speech over de arbeidsmarkt voor 50-plussers in Nederland en het verbeteren van de 50+ arbeidsparticipatie in Europa. Lees meer »

Speed-date met werkgevers groot succes

Geschreven op

Speed-date werkgevers groot succes Op 25 feburari organiseerde 50 Company in samenwerking met WZW een speed-date bijeenkomst voor werkzoekenden. Tijdens de speed-date worden ervaren werkzoekenden in contact gebracht met werkgevers, intermediairs en netwerkorganisaties met... Lees meer »

Internationale samenwerking

Geschreven op

Internationale samenwerking 50 Company is sinds 3 jaar betrokken bij diverse internationale projecten ter bevordering van de 50+ arbeidsparticipatie. Zo deden we een 2-jarig project in de Poolse stad Grudziadz, waar we workshops gaven aan 50+ werkzoekenden, werkzoekenden... Lees meer »