Blog

Opinie Stuk Gelderlander van Anne-Marije Buckens

Geschreven op

Langzaamaanactie ‘’Dat robotisering ervoor zorgt dat 25% van de beroepen die wij nu kennen, binnen 10 jaar verdwenen zal zijn, negeren we liever nog even.’’ Afgelopen Maart ondervond het land hinder van de stakingen in het OV en bij de Politie. Uw trei Lees meer »

Eindejaarsgroet 50 Company

Geschreven op

Lees meer »

Boekpresentatie 'In 10 Stappen Duurzaam Inzetbaar'

Geschreven op

Op donderdag 29 november presenteert 50 Company het nieuwe boek 'In 10 Stappen Duurzaam Inzetbaar' geschreven door Anne-Marije Buckens. Het boek geeft 10 praktische tips voor medewerkers om duurzaam inzetbaar te blijven én 10 praktische tips voor werkgevers en HR-professi... Lees meer »

Gratis Loopbaanadvies in De Loopbaanbus

Geschreven op

Heeft u ons al voorbij zien komen? De Loopbaanbus rijdt deze zomer door het land om u te voorzien van gratis loopbaanadvies! Laat deze kans niet aan u voorbij gaan, en loop binnen in De Loopbaanbus. Wat is De Loopbaanbus? Lees meer »

1 April!

Geschreven op

1 april! We hebben jullie een klein beetje in de maling genomen. We hebben veel contacten bij 50 Company, maar SpaceX van Elon Musk is hier helaas nog geen van. En...een onderzoekscentrum over leven op Mars komt er ook niet. Bedankt voor al jullie reacties en likes. Lees meer »

SpaceX zoekt 50-plussers - Solliciteer nu!

Geschreven op

SpaceX zoekt 50-plussers! Eindelijk mogen we het nieuws naar buiten brengen! Ruimtevaartorganisatie SpaceX van ondernemer en visionair Elon Musk opent in het najaar van 2018 een onderzoekslocatie in Nederland. Lees meer »

Gesloten tijdens de kerstvakantie

Geschreven op

50 Company is gesloten tijdens de kerstvakantie van 25 december tot 8 januari. In het nieuwe jaar staan wij weer graag voor u klaar. We wensen u fijne feestdagen en alle goeds voor 2018! Team 50 Company Lees meer »

Gratis Ontwikkeladvies voor 45+ medewerkers

Geschreven op

Begin 2018 goed en neem deel aan het gratis Ontwikkeltraject! De arbeidsmarkt verandert. Technologische ontwikkelingen zorgen er voor dat het werk om ons heen verandert en de AOW-leeftijd wordt steeds verder verhoogd. Lees meer »

De Grote 50+ Show aftermovie

Geschreven op

Op 12 september organiseerde 50 Company De grote 50+ Show. De theatershow voor werkgevers en HR-professionals. We mochten 200 bezoekers welkom heten in het Stadstheater in Arnhem. Heb je de show gemist of wil je het nog een keer rustig meemaken? Lees meer »

Premiere De Grote 50+ Show een succes

Geschreven op

Premiere De Grote 50+ Show een succes Op dinsdag 12 september vond in het Stadstheater in Arnhem de premiere van De Grote 50+ Show plaats. De Grote 50+ Show is een initiatief van 50 Company, in samenwerking met Concept on Stage en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkg... Lees meer »