Blog

Gesloten tijdens de kerstvakantie

Geschreven op

50 Company is gesloten tijdens de kerstvakantie van 25 december tot 8 januari. In het nieuwe jaar staan wij weer graag voor u klaar. We wensen u fijne feestdagen en alle goeds voor 2018! Team 50 Company Lees meer »

Gratis Ontwikkeladvies voor 45+ medewerkers

Geschreven op

Begin 2018 goed en neem deel aan het gratis Ontwikkeltraject! De arbeidsmarkt verandert. Technologische ontwikkelingen zorgen er voor dat het werk om ons heen verandert en de AOW-leeftijd wordt steeds verder verhoogd. Lees meer »

De Grote 50+ Show aftermovie

Geschreven op

Op 12 september organiseerde 50 Company De grote 50+ Show. De theatershow voor werkgevers en HR-professionals. We mochten 200 bezoekers welkom heten in het Stadstheater in Arnhem. Heb je de show gemist of wil je het nog een keer rustig meemaken? Lees meer »

Premiere De Grote 50+ Show een succes

Geschreven op

Premiere De Grote 50+ Show een succes Op dinsdag 12 september vond in het Stadstheater in Arnhem de premiere van De Grote 50+ Show plaats. De Grote 50+ Show is een initiatief van 50 Company, in samenwerking met Concept on Stage en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkg... Lees meer »

De Grote 50+ Show

Geschreven op

De Grote 50+ Show De theatershow voor werkgevers en HR-professionals over 50-plussers, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid Het HR-event van het jaar en u kunt er bij zijn! Op dinsdag 12 september gaat De Grote 50+ Show in première. U bent van harte uitgenodigd! Lees meer »

De Loopbaanbus is On Tour!

Geschreven op

De Loopbaanbus is On Tour! Heb jij 'm al zien rijden? Maak kennis met het nieuwe initiatief van 50 Company, De Loopbaanbus. De Loopbaanbus tourt deze zomer door Nederland en beantwoordt al je vragen over je loopbaan, de arbeidsmarkt en duurzame inzetbaarheid. Lees meer »

Bedrijfsbezoek AkzoNobel

Geschreven op

Bedrijfsbezoek AkzoNobel 50 Company brengt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt graag bij elkaar. Zo organiseren we regelmatig bedrijfsbezoeken bij de bedrijven in ons netwerk. Afgelopen week brachten we met 20 kandidaten een bedrijfsbezoek aan AkzoNobel. Lees meer »

Speed-daten bij 50 Company

Geschreven op

Speed-daten bij 50 Company 50 Company organiseert regelmatig netwerkbijeenkomsten. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten speed-daten kandidaten met werkgevers en intermediairs. De werkgevers en intermediairs nemen hun vacatures mee en de kandidaten van 50 Company laten zich v... Lees meer »

Werkgeversevent Op De Stip gemist?

Geschreven op

Heb je het werkgeversevent Op De Stip met John de Wolf gemist? Bekijk dan hier de beelden! Lees meer »

Werkgeversevent Op De Stip een groot succes

Geschreven op

Op donderdag 6 oktober organiseerde 50 Company 'Op De Stip', een event voor werkgevers en HR-professionals. Te gast was oud-voetballer John de Wolf, die door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is aangesteld als ambassadeur ouderenwerkloosheid. Lees meer »