Blog

Motivatie-op-maandag-mail

Geschreven op

Ik sprak dinsdag Jaap en die maakte zich nogal zorgen. Jaap had, net als velen van ons, de rekenmeesters van het kabinet horen vertellen over de drie scenario's waar het naartoe kan gaan met de arbeidsmarkt door de coronacrisis. Lees meer »

TV-programma Wat Ik Altijd Had Willen Worden

Geschreven op

Meld je aan voor het tv-programma Wat Ik Altijd Had Willen Worden We kregen vroeger allemaal dezelfde vraag gesteld: wat wil je worden als je later groot bent? De een had er een direct en overtuigend antwoord op, de ander was nog aan het twijfelen. Piloot, astronaut, dokter: Lees meer »

Waarom staken geen zin heeft

Geschreven op

Waarom staken geen zin heeft Vandaag kon je niet met de trein of bus. Het openbaar vervoer staakte… Je hoorde een buschauffeur vertellen over hoe zwaar het is om na je 66e bus te rijden en een machinist verzekerde je dat hij zijn jongere collega’s echt niet meer kon bijho... Lees meer »

Je hoeft het niet in je 'eendje' te doen!

Geschreven op

Ben je 50+ en ben je je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Je hoeft het niet in je 'eendje' te doen! 50 Company heeft deze week een Facebook-actie waarbij je kans maakt op een gratis workshop t.w.v. € 450. We Lees meer »

Opinie Stuk Gelderlander van Anne-Marije Buckens

Geschreven op

Langzaamaanactie ‘’Dat robotisering ervoor zorgt dat 25% van de beroepen die wij nu kennen, binnen 10 jaar verdwenen zal zijn, negeren we liever nog even.’’ Afgelopen Maart ondervond het land hinder van de stakingen in het OV en bij de Politie. Uw trei Lees meer »

Eindejaarsgroet 50 Company

Geschreven op

Lees meer »

Boekpresentatie 'In 10 Stappen Duurzaam Inzetbaar'

Geschreven op

Op donderdag 29 november presenteert 50 Company het nieuwe boek 'In 10 Stappen Duurzaam Inzetbaar' geschreven door Anne-Marije Buckens. Het boek geeft 10 praktische tips voor medewerkers om duurzaam inzetbaar te blijven én 10 praktische tips voor werkgevers en HR-professi... Lees meer »

Gratis Loopbaanadvies in De Loopbaanbus

Geschreven op

Heeft u ons al voorbij zien komen? De Loopbaanbus rijdt deze zomer door het land om u te voorzien van gratis loopbaanadvies! Laat deze kans niet aan u voorbij gaan, en loop binnen in De Loopbaanbus. Wat is De Loopbaanbus? Lees meer »

1 April!

Geschreven op

1 april! We hebben jullie een klein beetje in de maling genomen. We hebben veel contacten bij 50 Company, maar SpaceX van Elon Musk is hier helaas nog geen van. En...een onderzoekscentrum over leven op Mars komt er ook niet. Bedankt voor al jullie reacties en likes. Lees meer »

SpaceX zoekt 50-plussers - Solliciteer nu!

Geschreven op

SpaceX zoekt 50-plussers! Eindelijk mogen we het nieuws naar buiten brengen! Ruimtevaartorganisatie SpaceX van ondernemer en visionair Elon Musk opent in het najaar van 2018 een onderzoekslocatie in Nederland. Lees meer »