TV-programma Wat Ik Altijd Had Willen Worden

Meld je aan voor het tv-programma Wat Ik Altijd Had Willen Worden

 

We kregen vroeger allemaal dezelfde vraag gesteld: wat wil je worden als je later groot bent? De een had er een direct en overtuigend antwoord op, de ander was nog aan het twijfelen. Piloot, astronaut, dokter: allerlei beroepen passeerden de revue, maar wat zijn we nou eigenlijk echt geworden?

Natuurlijk fluctueren de voorkeuren in beroepskeuze om de zoveel tijd; mede als gevolg van (technologische) ontwikkelingen en waar op dat moment behoefte aan is.
Maar wat wilde jij altijd worden? Ben je dat ook daadwerkelijk geworden of heb je een totaal andere route belopen? Ben je tevreden met het beroep dat jij nu uitoefent? Of zou jij, als inmiddels ervaren kracht, stiekem alsnog die droombaan willen bekleden….? Of ben jij als gevolg van een reorganisatie of faillissement op straat komen te staan en wil jij de rest van jouw werkzame periode jouw geluk beproeven in een compleet andere sector? Dat kan!

RTL4 en SHH Productions komen vanaf januari 2020 met het nieuwe televisieprogramma ‘Wat ik altijd wilde worden’. Elke zaterdagmiddag om 5 uur. Ervaren krachten (45+) gaan op gedroomd carrière-pad. Je maakt voor een dag mee hoe het is om te doen wat je wellicht altijd wilde worden of waarvoor jij simpelweg ineens belangstelling hebt gekregen. We gaan kijken of het voor jou een optie is om als ervaren kracht in te stromen in een andere wereld; wellicht in die van ons!

50 Company werkt mee aan het tv-programma. Anne-Marije vertelt tijdens het tv-porgramma hoe je na je 45e kunt worden wat je altijd had willen worden. 

Of het een match is, moet uiteraard blijken. Wie weet zorgt jouw deelname aan het programma er daadwerkelijk voor dat je een carrièreswitch gaat maken, een opleiding kunt gaan volgen en een nieuwe collega van ons wordt. Garanties kunnen we niet geven maar we staan open voor ervaren krachten!

De presentatie wordt gedaan door de sympathieke Jochem van Gelder, bekend van ‘Willem Wever’, ‘Praatjesmakers’. ‘Bonje met de buren’ en ‘Later als ik Groot ben…’. Jochem neemt jou als kandidaat mee op pad. Hij wil weten wat jij tot dusver hebt gedaan en waarom het roer voor jou om moet. Hij volgt jouw verrichtingen en helpt jou, op geheel eigen wijze, waar kan. Dit gaat ongetwijfeld humoristische televisie opleveren.

Leuk, ik wil me nu aanmelden!

Ben je inmiddels geënthousiasmeerd en sta je te popelen om je te kunnen aanmelden, dan kan dit uiteraard. Dit doe je door op de volgende link te klikken:

https://www.watikaltijdwilde.nl/aanmelden

Vergeet niet een leuke foto van jezelf mee te sturen (via het formulier) en de redactie van het programma zo veel mogelijk informatie over jou en jouw motivatie te geven. Geschikte kandidaten ontvangen een uitnodiging voor een screening.

Tot ziens bij Wat ik Altijd Wilde Worden.

Naar het overzicht