Rondetafelgesprek met het ministerie

50 Company zet zich op diverse fronten in om de arbeidsparticipatie van 50-plussers te vergroten. Hiertoe zijn we ook in gesprek met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 

Op 10 februari ontvangen we de Projectleider aanpak langdurige werkloosheid ouderen en Beleidsmedewerker van de minister bij 50 Company. 
Samen met ondernemers/werkgevers gaan we in gesprek over hoe werkgevers denken over 50-plussers op de arbeidsmarkt en in hun organisatie. Heeft u 50-plussers in dienst? Waarom wel of niet? Neemt u tijdens een sollicitatieprocedure net zo graag 50-plussers als 50-minners aan? Hoe is uw ervaring met het UWV? En wat kan het ministerie volgens u doen om de participatie van 50-plussers op de arbeidsmarkt te verbeteren? 

De resultaten van dit rondetafelgesprek worden meegenomen in het beleidsadvies aan Minister Asscher. 

Bent u werkgever en wilt u deelnemen aan dit rondetafelgesprek? Meld u dan snel aan door een mail te sturen naar info@50company.nl o.v.v. Rondetafelgesprek SZW. 
Wilt u in uw mail vermelden welke organisatie u vertegenwoordigt, wat uw rol is en welke inbreng u aan het rondetafelgesprek wilt toevoegen. 

DE INSCHRIJVING VOOR HET RONDETAFELGEPREK IS GESLOTEN IVM VOLDOENDE AANMELDINGENNaar het overzicht